Bucen Kozjak
19. 04. 2017 19:31

ЖРК извојува победа во Прилеп

ЖРК извојува победа во Прилеп

Ракометарките на Куманово забележаа нова победа против екипата на Прилеп со резултат 22-30.

Разликата во квалитет помеѓу овие два тима е огромна, па резултатот по полувреме беше 8-15. Бранкица Марковиќ, Александра Боризовска и Бојана Пецевска беа најефикасни на мечот со по 5 гола. Кај домаќинот Михаела Камческа постигна 8 гола.
Nace Budjoni
Ghetaldus
Tv Plus
Zafir Sajto
Zafir Sajto
Level
Parking
Kvatro
NER
Srecni praznici
stuz
Bravo