Bucen Kozjak
20. 04. 2017 11:08

Крепост организира хуманитарна акција за сиромашните семејства

Крепост организира хуманитарна акција за сиромашните семејства

Хуманитарната организација „Крепост„ организира хуманитарна акција за сиромашните семејства во которскиот крај, поточно во селата Градишта, Орашац и Кучкарево.

Граѓаните кои сакаат да се вклучат во акцијата можат да донираат: финсиски средства, прехрамбени производи, средства за лична хигиена, облека за деца на возраст до 12 години.

Акцијата ќе се спроведе во сабота(22 април) во периодот од 10 до 13 часот на влезот во Соколанскиот парк.

„Крепост„ пред велигеденските празници подели 60 пакети со храна на сиромашни семјства во градот и во козјачкиот крај.
Nace Budjoni
Ghetaldus
Tv Plus
Zafir Sajto
Zafir Sajto
Level
Parking
Kvatro
NER
Srecni praznici
stuz
Bravo