09. 01. 2017 13:06

Кумановка ограбена на надвозникот кај “Искра„

Кумановка ограбена на надвозникот кај “Искра„

Кумановка била нападната и ограбена утринава на улицата „11-ти Октомври“ кај надвозникот на Искра, на влезот на Куманово.

Разбојништвото се случило во 05.10 часот, додека Д.Т. од Куманово се движела по улицата, при штп била нападната од непознато лице, кое и го одзело мобилниот телефон и блуза. Потоа избегало од местото на настанот. Случајот бил пријавен во СВР-Куманово и се превземаат мерки за пронаоѓање на сторителот и расчистување на случајот.

stuz
Hristijan Karpos
Garden Cvecara
NER
Parking
Joco Turs
Staro Nagoricane