Bucen Kozjak
21. 04. 2017 11:44

Промоција на книгата „Со вкус на овошен сладолед“

Промоција на книгата „Со вкус на овошен сладолед“

Во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ утре ќе биде промовирана книгата „Со вкус на овошен сладолед“ од Трајче Кацаров.

Промотор ќе биде Гоце Ристовски, а медијатор Оливера Доцевска.

Промоцијата ќе се одржи во 12 часот во фоајето на Центарот за култура.
Nace Budjoni
Ghetaldus
Tv Plus
Zafir Sajto
Zafir Sajto
Level
Parking
Kvatro
NER
Srecni praznici
stuz
Bravo