Bucen Kozjak
20. 04. 2017 09:34

Трибина „Интуиција и нејзината свесна примена„

Трибина „Интуиција и нејзината свесна примена„

Во Центарот за култура „Трајко Прокопиев„ утрвечер ќе се одржи трибина на тема „Интуиција и нејзината свесна примена„.

Предавачи ќе бидат Зоран Ѓорѓиевски професор по филозофија, Јасминка Наумовска гешталт психотерапевт и Горан Стевчевски магистер по психолошки науки.

Почетокот е во 20 часот во фоајето на Центарот за култура.

Nace Budjoni
Ghetaldus
Tv Plus
Zafir Sajto
Zafir Sajto
Level
Parking
Kvatro
NER
Srecni praznici
stuz
Bravo