19. 06. 2017 13:43

Во Старо Нагоричане утревечер ќе се прска против комарци

Во Старо Нагоричане утревечер ќе се прска против комарци

На подрачјето на општината Старо Нагоричане, утре во 22 часот ќе започне  првата фаза на терестичка дезинсекција.

Се молат граѓаните кои одгледуваат пчели да ги превземат потребните заштитни мерки, односно затворање на кутиите со доволно вода за пиење на пчелите и непуштање 3-4 часа по третирањето на даденото подрачје.


stuz
Hristijan Karpos
Garden Cvecara
NER
Parking
Joco Turs
Staro Nagoricane