Bucen Kozjak
11. 10. 2016 14:49

Дали ги препознавате трите кошаркари на Куманово во сликата на Тајзи?

Дали ги препознавате трите кошаркари на Куманово во сликата на Тајзи?

Кумановскиот реге пејач Тајзи на социјалните мрежи постави фотографија од времето во кое го носел репрезентативниот дрес на Македонија.

Малкумина знаат дека Тајзи бил успешен кошаркар, и младински репрезентативец на Македонија, меѓутоа незгодната повреда го има одалечено од кошаркарските терени. Сигурно ќе ги познаете браќата Стојановски, и центарот на Фени Кирил Николовски. Меѓутоа тука се наоѓаат два актуелни репрезентативци и еден кошаркар на Куманово.

Со број 13 е Марјан Јаневски, број 10 на фотографијата е Никола Караколев а дресот со број 8 го носи Александар Костовски. Тајзи е кошаркарот со број 7.
Nace Budjoni
Ghetaldus
Tv Plus
Zafir Sajto
Zafir Sajto
Level
Parking
Kvatro
NER
Srecni praznici
stuz
Bravo