08. 02. 2018 13:27

Гаги од „Фанки Џи“ во сабота настапува во клубот „Инфинити“

Гаги од „Фанки Џи“ во сабота настапува во клубот „Инфинити“

Српскиот пејач и танчер, основач на групата „Фанки Џи“, Гаги Џогани, во сабота ќе гостува во ново отворениот клуб „Инфинити“ во Куманово.

Журката започнува во 22 часот а ќе трае до 1 часот по полноќ.

Организаторите најавуваат одлична журка и ги повикуваат младите навреме да купат карти и да резервираат место на телефонските броеви, 077 517 906 и 077 526 388.

Клубот „Инфините“ се наоѓа на ул. Иво Лола Рибар 128, во локалот на поранешната дискотека „Лоли Поп“.

stuz
Hristijan Karpos
Garden Cvecara
NER
Parking
Joco Turs
Staro Nagoricane