Bucen Kozjak
10. 11. 2016 12:14

„Милиграм“ вечерва на градскиот плоштад

„Милиграм“ вечерва на градскиот плоштад

Српската група „Милиграм“, вечерва ќе настапи на градскиот плоштад во Куманово, по повод 72 од ослободување на градот.

Концертот ќе започна во 21 часот, а ќе трае 2 часа. Потоа ќе следува спектакуларен огномет.

Општината Куманово преку Фондацијата за култура, за концертот на Милиграм одвои 7000 евра.
Nace Budjoni
Ghetaldus
Tv Plus
Zafir Sajto
Zafir Sajto
Level
Parking
Kvatro
NER
Srecni praznici
stuz
Bravo